keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hurt me with the truth but never comfort me with a lie

IMG_7225

Tänä vuonna oli yllättävän tylsä ystävänpäivä. Koulussakkaan ei juuri järjestetty mitään ohjelmaa. Päätettiin kuitenkin lähteä koulun jälkeen muutaman jengiläisen kanssa katselemaan tota uutta Hannua ja Kerttua. Tykkäsin muuten tosi paljon siitä elokuvana, mutta en ole oikein 3D:n ystävä ja säikähän tosi helposti jos joku tulee päin näköä. Muuten oli kyllä viihdyttävä ja katsottava:D 

IMG_7250 
Asiasta toiseen, tää saattaa olla vähän turha, mutta menköön. Pakko ensinnäkin sanoa, että mä olen erittäin surkea käyttämään järjestelmäkameraa (toistaseks) ja tää kamerahan on ollu mulla yli vuoden:D Päätimpä vihdoin vähän alkaa tutkailemaan noita erilaisia asetuksia ja lueskelin kans netistä vinkkejä. Eipä mulla oo koskaan käynykkään mieleen, että voi saada normaalissa huoneessa valoisia kuvia ilman salamaa:D no nyt tiiän senkin. Mutta otin vaarin yheltä anolta ja aloin vähän kokeilemaan ja toi ylempi kuva on otettu ilman salamaa ja tuli ihan kivanlainen! Tommonen aidompi.

IMG_7265 IMG_7318 IMG_7378 
Perjantaina menin 12 aikoihin Munkkaan kattelemaan Nooran wanhoja jengiläisten kaa. Olin elämäni ensimmäistä kertaa niitä kattomassa ja oli tosi kivaa :D tykkäsin paljo tanssijoitten mekoista, toki muutamia kamaluuksiakin oli. Harmitti todella paljon, että oli muuten tosi nätti ja ihana mekko, mutta ryhti oli huono:( En malta oottaa omia wanhoja! 

IMG_7403 IMG_9596 IMG_9573

Lauantaina lähettiin Kian kanssa kohti Härmää vierailemaan Kian sukulaisia. No eipä se paikka mikään ihmeellinen ollut, Ala-Härmän keskusta koostui lähinnä S-marketista ja Halpahallista. Hauskaa kuitenkin oli ja mitä kaikkea nyt tehtiin, vierailtiin Kian serkun koulussa, koska niillä ei ollu alkanu loma vielä ja käytiin läheisessä kylpylässä ja käveltiin tosi paljon:D Kuvia ei ollu ton enempää, mutta siihen on todellinen syy ja itteänikin ärsyttää niin paljon! Olin yhtenä iltana ottanu Kiasta ja Kian koirasta kuvia ja tyhmyyttäni unohtanu sulkea kameran (miten se on edes mahdollista?!?!?!) ja akku oli loppunu, eikä laturia tietenkää sattunut mukaan:) että näin. Puolet hiihtolomasta vielä jäljellä ja huomenna pääsee pitkästä aikaa jäälle! Perjantaina lähdetään katsomaan SM-kisoja Turkuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti